Magnolia's Ghost Portal

 Energetische reiniging op afstand

Heeft u entiteiten in uw huis, gebeuren er rare dingen? Hangt er nog restenergie van nare gebeurtenissen, ruzies of andere zware en lage energieën? Krijgt u kippenvel, voelt u zich niet meer thuis of ervaart u nare energieën?. 
Ik kan uw huis reinigen op afstand. Door samen te werken met mijn engelen, de Aartsengelen en Jezus en mijn eigen energie, stuur ik de entiteiten naar God, zuiver ik nare energieën en rest energieën en breng ik de rust en vrede terug in uw huis ( dit kan uiteraard ook een pand zijn, een zakelijk gebouw, een bepaalde kamer etc. Neem even contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.) 


Doordat dit op afstand gebeurt, kan het zijn dat er meerdere sessies voor nodig zijn. Hangt er net vanaf hoe ernstig de situatie is. Is het alleen restenergie en/of lage energieën dan kan het meestal in één sessie worden gereinigd. 
Voordat ik de reiniging op afstand doe, zorg ik ervoor dat ik om elke bewoner van het huis een bescherming leg.
Voor deze reiniging op afstand ben ik sowieso foto’s nodig van de ruimten waarvan u denkt dat er iets is of waar het onprettig voelt. Ook ben ik een adres nodig, zodat ik de energie nog beter kan richten en de (voor)namen van de bewoners die erbij betrokken zijn, vanwege de bescherming.


Zijn er extremere energieën in de vorm van sterke klopgeesten of zelfs demonen?, laat mij dit weten, en wellicht kunnen we tot een overeenkomst komen. Aangezien dit niet op afstand kan.
E-mailen