Magnolia's Ghost Portal

 Foto lezen 

Door op een foto in te tunen en met behulp van mijn engelen en lichtteam krijg ik informatie door over de energieën of de specifieke persoon. 
Bij overleden dierbaren gebeurt dit vaak doordat er een connectie wordt gemaakt met de specifieke persoon en dan vervolgens doormiddel van telepathisch contact, of beelden die die persoon mij laat zien. Ik doe nooit aan oproepen van entiteiten, omdat ook de doden hun rust verdienen, en het daarbij ook te gevaarlijk kan zijn. Spreekt de overleden persoon niet direct tegen mij dan kan het zijn dat ik de boodschappen door krijg van mijn engelen en lichtteam, of doormiddel van helder horen en helder weten. 
Bij het foto lezen van de energieën gaat dit meestal hetzelfde te werk. Als er entiteiten zijn in die specifieke ruimte dan zie ik ze meestal voor me en wordt er een contact gelegd. Zo kan ik ook van die entiteiten boodschappen door krijgen en ze op die manier helpen. Hoeveel ik door krijg van die entiteiten hangt van verschillende aspecten af. Andere energieën krijg ik door, doormiddel van mijn engelen en lichtteam, en ook doormiddel van helder voelen en helder weten. 

Kijk in het menu bij aanbod even bij foto lezen onder het submenu voor meer informatie. 


E-mailen