Magnolia's Ghost Portal

 Over mij

Wat leuk dat je me wat beter wilt leren kennen. En welkom op mijn website. Mijn naam is Gerdundula Lodewijks en ik ben geboren in 1990 in het kleine dorpje Scherpenzeel te Friesland.

Als kind was ik een heel verlegen meisje. Ik werd ook vanaf de kleuterschool al gepest. Niet alleen omdat ik verlegen was, maar ook omdat ik altijd wel al anders ben geweest dan alle andere kinderen.
Mijn gave heb ik denk ik toen ik jonger was door mijn angst onderdrukt, want die ontwikkelde zich later pas. Dat wilde God mij op die jonge leeftijd nog niet aandoen denk ik. En ik had ook genoeg eerst aan al die pestkoppen op school. Gelukkig heeft mijn schoolwerk er nooit onder geleden.
Ondanks dat ik mijn gave op jonge leeftijd onderdrukte, ben ik wel altijd al spiritueel geweest.
Ik was altijd op zoek naar de waarheid. Op zoek naar diepere betekenissen, naar de grote levensvragen en op zoek naar God, waar ik altijd in heb gelooft en nog. De natuur trok mij, zo had ik als kind mijn jaszakken vol met steentjes en kleine takjes, of ik sleepte een grote tak met me mee.


Toen, in het 3e huis waar wij woonden op ongeveer 8 jarige leeftijd stond ik ineens open voor mijn gave. In dat huis waren enorm veel entiteiten en energieën. Blijkbaar vond God het tijd dat ik mijn gave ontwikkelde. Ik zag de entiteiten soms, ik voelde ze soms, af en toe rook ik soms dingen, zoals dat er een uienveld is geweest op die plek, of ik hoorde ze. En soms was het een combinatie van die dingen.
Was ik bang? Op zo’n jonge leeftijd, was ik inderdaad voor sommige entiteiten bang. Voor sommige ook totaal weer niet. En ik vertrouwde altijd op de bescherming van God. Ook was het dat, hoe meer in meemaakte in het paranormale, hoe normaler het werd.


Toen ik op de koksopleiding kwam, was eindelijk het pesten afgelopen. Al bleef ik op de basisschool en middelbare school altijd mezelf. Ik deed altijd gewoon aan wat ik leuk vond, ik had een heel andere muzieksmaak dan de klasgenoten van mij, ik volg niet zozeer de nieuwste trends, hield niet van uitgaan enz. Ik ben een oude ziel, en was dus altijd een buitenbeentje door die dingen. Maar op de koksopleiding kreeg ik eindelijk rust en werd ik niet gepest. Ik ben zelfs nog eens opgekomen voor iemand die zou worden gepest en heb het daarmee gestopt.

Na de koksopleiding ben ik naar de opleiding Artiest Drama gegaan.
Acteren is altijd één van mijn grote passies geweest. In die opleiding, na verschillende zware omstandigheden op persoonlijk vlak, kwam ik in een depressie. Die begon licht, maar werd na een aantal jaren een enorm zware diepe depressie, ook doordat er zware persoonlijke omstandigheden zich opstapelden.
Door de depressie heb ik er ook enkele jaren uitgelegen, qua werk of studie. Ik mocht mezelf weer opbouwen, ik mocht mijn maskers afzetten, en ik begon toen onbewust meer en meer mijn spirituele pad te lopen.


Door mijn geloof en door de muziek van Michel Sardou, waaronder één liedje in het specifiek, begon ik weer te voelen (want ik voelde mij lange tijd een soort ellendige robot). Door dat liedje voelde ik mij begrepen en deed ik geen domme dingen, die ik wel in mijn hoofd had helaas. Ik raad ook iedereen om door te zetten en geen nare dingen te doen die je in je hoofd hebt, dat is niet de oplossing. Michel Sardou ( met behulp van God), heeft dan ook mijn leven gered. En toen ineens ging de switch om. Ik was de depressie zat, ik wilde gewoon gelukkig zijn, leven en goede dingen doen.


Vanaf dat die switch om ging ontmoette ik ook mijn tweelingziel en kwam ik in de tweelingzielreis terecht. Een prachtig mooie reis , maar soms ook het gevoel alsof je door de hel gaat  (want oh wat kwam ik mezelf tegen...letterlijk). Door de tweelingzielreis kwam mijn spirituele reis enorm in de versnelling en ontwikkelde ik mijn bewustzijn meer en meer. Ik ging anders tegen de dingen aankijken, mijn gaven ontwikkelden zich meer, kwam waarheden tegen die ik van jongs af aan al zocht, kreeg meer zelfliefde en kreeg ook een geheel andere band met God. En door die reis werd ik meer en meer mijzelf. En nu nog verruim ik mijn bewustzijn en leer ik elke dag weer meer bij door mijn tweelingziel, mijn andere helft.


In 2021 heb ik mijn eigen dichtbundel uitgebracht onder de naam Gerdundula Magnolia, met als titel Beschrijfeloos. Met gedichten over mijn leven, verschillende gebeurtenissen, mijn tweelingzielreis, maar ook wat grapjes. Waarbij ik denk dat er in vele gedichten wel herkenning zal zitten voor iedereen.
En vervolgens heb ik de knoop doorgehakt en heb ik besloten om met mijn gave wat te doen. Om er mijn beroep van te maken, zodat ik mensen kan helpen en zodat ik iets doe wat ik zelf graag wil.
In al die jaren heb ik inmiddels enorm veel meegemaakt op paranormaal gebied. Zo heb ik familieleden gezien, ben ik meermaals in het verleden geweest, heb ik met demonen te maken gehad en heb ik heel bijzondere entiteiten mogen ontmoeten.
Inmiddels noem ik mezelf een Ghost healer. 

 

 

                                            PASSIES EN HOBBY'S

Ik heb altijd vele passies en hobby's gehad. Zo is één van mijn passies van jongs af aan al acteren. Maar ook schrijven en lezen heb ik altijd enorm van genoten, en nog. Verzamelen is ook iets wat in mij zit geworteld van jongs af aan, en dan verzamel ik verschillende dingen.
Muziek luisteren, playbacken en zingen zijn ook hobby's van mij die ik heerlijk vind.
Ik ben van kinds af aan al erg creatief geweest op verschillende vlakken zoals tekenen, journalen, miniaturen maken van klei, fotograferen, diamond painting, kleuren voor volwassenen en meer.
Ik hou enorm van geschiedenis en dan met name sommige tijden zoals de tijd van Napoleon, Frankrijk, Paaseiland, Rusland, de Middeleeuwen en meer.
Het spirituele is ook een passie van mij die ik al van jongs af aan bij me draag en die steeds wat werd uitgebreid. Zo begon ik met de levensvragen en interesse in vorige levens en heb ik inmiddels ook al een grote interesse in edelstenen, reiki, magie, chakra’s, kleurtherapie, etherische oliën,  enz enz. En natuurlijk mijn geloof, wat verwant is met het spirituele inmiddels. God, Jezus en de engelen die mij altijd helpen en beschermen op mijn pad.
Hier een kleine greep uit mijn passies ,ik ben altijd enorm veelzijdig geweest en verveel mij dan ook vrijwel nooit ;)

 
E-mailen